En snabb sak bara

Innan jag går och lägger mig så ska jag säga att jag komer dräpa vår bloggdesign för den går inte som jag vill. Så det kommer en ny i veckan jag lovar! Men ska nog sova nu ska jobba imon med, KRAM!

5 saker du kanske inte visste om mig

Jag är allergisk mot apelsiner
Jag avskyr att äta kött
Jag hatar att ha strumpor på mig
Jag har en låtsas kompis
Jag älskar spindlar

Dagens outfit

Skulle bara visa att jagf helt klart var Sölvesborgs snyggaste chey idag med mina super sexiga byxor!

Jag minns att jag vaknade upp på badrumsgolvet gråtandes

Godkväll kära läsrare! Jag har jobbat hela dagen eller tja halva dagen! Har lagt tak och fixat underslag på boden jag och pappa håller på att bygga under lovet! Blir vi klara med utsidan så kanske vi hinner på att börja med golvet i vekcan *lycklig* Det ni kanske inte visste om mig är att jag är uppvuxen i garaget och snickarboden med pappa så att bygga osv har alltid varit ett intresse från min sida. Jag är ganska slut nu men jag fick lön för det jag gjorde idag och vad jag fick var *trummvirvel* ett 8GB minne till kameran av pappa vad han är snäll. Men nu ska jag snart sova för jag är slutkörd. KRAM!


"Runaway Baby"


Om 13 minuter komme lille Lova, vi drar nog upp till netto och handlar fika och sen hem och leker med katten eller liknande hon är lite krånglig vill inte leka med docker osv utan killiga saker och jag har ju bara flickor som småsyskon så vi har ju inga killeksaker till barn men jau vi får se vad vi gör :)

Har fotograferat katten lite nu i någon kvart tills hon somnade helt utmattad på mitt täcke :) Men bilder och så kommer senare ikväll.
Jag stör mig på våran header :) Vi tar "bra" bilder och sen har vi en sån dålig header stör mig på de som in i helvete men den åker ju inom en vecka så får väll stå ut -.-'

Om ni inte fattat detta ännu så är Lova en liten tjej som går i ettan :)


"Our First Time"




"It Will Rain"

Pappa väckte mig precis blev sent igår så tog sovmorgon kändes sjukt härligt att sova så länge på en måndag, börjar bli lite förvirrad trodde det var tisdag idag, det är inte bra med lov och klockbyte :)

Ska gå ner och äta och sne göra mig klar outfit och kanske facelook (om jag blir nöjd xD) kommer senare, Lova slängs av här vid ett tiden så vi får se vad vi hittar på då men jau det ska vi väll uppdatera också.

Nisse jobbar som sagt idag till tvåtiden så henne lär ni inte höra av förens senare ikväll ni får stå ut med mig men jag bits ju inte så det ska väll inte vara några större problem :)


GLÖM INTE BORT DAGENS BLOGG TÄVLINGEN SOM AVSLUTAS IMORGON




"Moves like jagger"

Ibland undrar jag vad killar tänker med.. dom undrar säkert vad tjejer tänker med men de är inte mitt problem att lösa deras, dom löser ju inte mitt.
Alltså jag undrar en sak tror killar på fullaste allvar att det räcker med att säga "Du är fin som du är" eller "oh vad söt du är" så faller man? För om ni andra faller på det så måste det vara något fel på mig för jag blir bara sur när folk säger så utan att veta något.

Jag håller mig till katter & choklad killarna får vänta för min del för nu blev jag sur på de där :)


Katten reagerar precis som jag över dagens killar (Hon ser Whisky längre fram om ni undrar hur jag nu tänker) fan vad stolt jag är över henne nu :)

Nej jag ska nog ta och sova eller något Lova kommer imorgon och ska leka med mig vet inte vad vi ska göra gå och handla fika kanske och ta en fotorunda där hon hamnar i fokus? :) Vi får la se.


"Talking to the moon"

Jag började gråta precis, HANNA MANDELHOLM GRÅTER det är kryss i taket helt seriöst jag gråter aldrig. Jag är tagen som en sten och nu brast jag vet ni varför?
Jo på grund av min älskade syster Felizia.


Hela inlägget hittar ni HÄR

Aw så sött, Älskar dig med Felizia (L) 
Och du är även världens bästa lillasyster och utan dig hade jag inte varit mig :) 
All kärlek till dig (L)


 


New in

Har två saker att ta upp börjar med den första *logiskt*
Jo angående den nya header min dator eller snarar typsnittet ville inte som jag ville så när det står snabela menas det som @ så [email protected] om ni hajar? Och sen för det andra inom dethär så är den tillfällig tills jag och Mandel gör en ny som vi ska göra under lovet.

Okej nu till sak nummer två. Ni har fått en presentation av Mandel och jag lovar ni kommer få en av mig med så småningom lovar!
Det var nog allt nu ska jag sova, jobba imon. KRAM!


"A moment like this"


Tack alla super söta små bloggläsare som ger oss massa söta kommentarer och besöker våran blogg på bara några dagar har vi redan 22 stycken som läser den osv och den bara växer för tillfället och vi är hur glada som helst för detta så tack till alla er.
Alla kommentarer värmer och de spelar ingen roll om de så är reklam eller om det är ett hej vi svarar på nästan allt och vi är jätte glada av att bara få din kommentar och ditt besök.

Tack :)

"Who is that girl?"


image description

Mitt namn är så mycket som Hanna Maria Mandelholm.
Jag föddes i Blekinge den 5 Januari 1996 vilket gör mig till 15 snart 16 år gammal och även nästan ett år äldre än Nisse *stolt*.
Jag kallas allt som folk kan komma på med ordet "Holm", "Mandel" och "Blond" i.
Vilket leder till Blondi, Kinderägg, Mandel, Mandelmassan (som jag dessutom heter på word feud) och liknande.

Jag bor i södra Sverige vilket mer leder till en liten håla mer känd som Sweden rock stället Sölvesborg. Förutom Sweden rock och ett och annat dåligt killebom är det rätt dött här nere och jag vill bara här ifrån helt ärligt.
Jag går i musikklass 9a tillsammans med Nisse och vi håller just nu på med en musikal som vi själva skriver, sätter upp och dessutom alla låtar hittills är både skrivna och kompade av oss själva. Vi genomför detta med två av dom bästa lärarna på Bokelund och med hjälp av massa företag som väljer att sponsra oss. :)
Lät det intressant så kan du bara klicka vidare till vårans klassblogg http://musikklassnioa.blogg.se

Jag vet inte vad jag ska söka efter julen så det blir en av alla dom saker du kommer få läsa från min sida.

På min fritid är kameran min bästa vän och såklart alla levande vänner också :)

Jag bor i ett ganska stort hus som är jobbigt att städa med mina katter Whisky & Signe som är på många av alla mina bilder som jag lägger upp någon gång.
Även min mamma 39år, pappa 43år, min lillasyster Lisa 12år och sen en syster Felizia i Helsingborg 13år.

Jag röker inte, jag dricker inte alkohol, jag snusar inte jag tar inget som en femtonåring inte borde ta och jag är aldrig ute efter ett :) Jävla ängel jag är va?
Jag ser ingen mening med det och de kommer ni säkert få höra flera gånger, jag har absolut inga problem med att kompisar röker vid mig eller liknande utan de är deras liv inte mitt så dom väljer sitt jag mitt som sagt.

I dom inläggen jag finns kommer allt med foton, resor, skolan, vänner, mode, musik och djur in i bilden. Och även en hel del massa fotboll :)
Och även massa mer jag har runt 15 kategorier med så allt går nig och hitta, och hittar du inte det du är intresserad av låt mig gärna veta det för ibland är det såna uppenbara saker som jag bara glömmer bort att ta med. :)

Undrar du något om mig så är det fritt fram att fråga jag svarar på det mesta :)


Jag kallar det höst

Hejehj läget? Jag mår finfint har haft en ganska seg dag idag.. Menmen ni kanske ser att vi har ny design? Aa det stämmer för tydligen så är jag ju DEGIG -.^ Så jag gjorde något den ska rättas till och jag ska fixa ny header för den vi har nu.. Naae. Annars är det bra med mig kan jag lova! :) Har precis som Mandel fotograferat katten som ni kommer få lite bilder av! Imorgon blirre att jobba mellan 9 och 2 yaay. Aja ska fixa header nu! KRAM!


Jo en sak jag tänkt på om designen är att dne ändras efter årstiderna. Typ som nu är den brun för att det är höst. Hajar ni? ;)

Signe i fokus








"Someone like you"

Kom precis hem och käkade med mamma & pappa nu ska jag städa klart rummet och sen kommer det massa bilder, mer om morgondagen & kanske lite annat blogg kväll you know. Funderar på att fixa designen efter som Nisse degar så kan ju hon ändra senare? För det vi har nu är så sjukt tråkigt :)


En bild från Mars 2011 tagna av oss själva & redigerad av mig :)


"Drop it to the flor"

 GLÖM INTE ATT VARA MED I DAGENS BLOGG HÄR

Har precis laddat klart kameran ska packa ner den med pengarna och sen är de lite mindre än en timme tills jag blir hämtad så det blir att städa lite snabbt nu i en halvtimme och sen fixa klart det sista på tio minuter och dra :)

Kommer hem vid fem tror jag om ingen liten person ringer och umgås med mig men jau vi får se. Imorgon blire Noplugg och fotografering vad jag vet än men mer om det ikväll, tänkte ta allt om mina trix i kameran och sånt ikväll om jag orkar :)


Photo By Mandel.

Nu blire att städa klart :)


"Do It Like A Dude"


H&M 129:-


Öronhängen från Cubus 99:- 
Armband av stål från H&M 49:-
Ring vet jag inte :S

Till: Svarta byxor och vita converse.



"Rock you like a hurricane"

Missa inte att vara med i Dagens blogg HÄR

Gårdagen slutade med en tröttis och somnade lite överallt faktiskt :)
Vi käkade på något ställa i Kristianstad, fick ta tåg både dit och hem vilket var segt.
Vi kom hem här elva pers och käkade tårta och lite sånt grejs innan klockan blev ett men då kom dom på att klockan bara var tolv så ja då somnade jag -.-'

Såg 17 again och somnade efter det, vaknade upp runt tre tiden av att katten låg som en lång fläskfile brevid mig och spann. Blev även väckt av den vid åtta av att den stod och slickade mig i örat.

Idag blire att hänga med Mojjsan och hennes ena halva av familjen och Bowla, men måste hinna städa lite nu innan och fixa till mig :)


Bjuder på en gammal random bild på Mojjsan & mig i början av sommarlovet :)


Dagens blogg vinnare:

För det första förlåt att det dröjde att lägga ut Dagens blogg vinnare min gårdag var stressig och väldigt lång och det kommer i ett inlägg senare.
Men det ska jag förhoppningsvis inte upprepa :) MISSA INTE ATT ANMÄLA DIG TILL DAGENSBLOGG IGEN EFTER DU KLICKAT DIG IN  PÅ VINNAREN :)


http://sweetspeak.blogg.se/ http://sweetspeak.blogg.se/ http://sweetspeak.blogg.se/ 

Bloggen bjuder på underbara bilder på allt och alla i pricip. Foto, vardag & mode.

Glöm inte bort: Gillade du hennes blogg lika mycket som jag? Börja följ den med Bloglovin http://www.bloglovin.com/blog/1768517/sweetspeak












Tävlingen kommer hålla på till Tisdag vid 13.00 och vinnaren kommer komma upp samma dag (lovar)

Lämna en kommentar att ni är med, ni har ju inget att förlora :)
GLÖM INTE ATT SKRIVA DIN BLOGGADRESS.

Så tveka inte utan kommentera nu din bloggaderss och att du är med och tävlar :)

Lycka till.




image description
Vi byter mer än gärna bloglovin & länkningar, är du intresserad?
Bara kommentera så får du ett svar på din blogg när vi börjar följa dig eller länkat dig så gör du bara samma sak :)
Kram


Hissen och Dissen

Hiss




Rosetter! Har man ett tråkigt plagg så kan man sätta dit en de ser skit snygga ut i håret med så rosetter får en stor hiss!


Diss



Dåliga Hårdagar (bjuder på bilden) Håret går inte att platta, tofsen sitter fel man har bråttom och det går inte som man vill. De får en fet tumme ner..



It's a new dawn it's a new day

Chacha Nisse här, har precis kommet hem fårn idrottshallen jag har kollat på handboll. Åh vad jag saknar den sporten. Jo måste säga något allmänt med Mandel godkänner aldrig kommentarer men det ska vi göra nu eller ja jag ska det och skiter fullständigt i vad hon tycker! Det är bra om vi gör det för då kan ni läsare klickan in på andras bloggar om dom har kommenterat. Men självklart kommer vi inte godkänna ''elaka etc.'' kommentarer.
Nu ska jag kolla in dagens blogg för jag skulle tydligen utse vinnaren som jag fattade det? Jaja ha det bra KRAM!


"Varje gång jag ser dig"

Dagens vinnare kommer ikväll för har mini bråttom nu :)
Dricker kaffe med Mojjsan och outfit/facelook kommer ikväll efter nio när jag kommer hem :)

Tusen kramar





"Baby long as you're here"

Lördag förmiddag? Eh jag sov bort den :) På ett ungefär.

Har precis ätit och duschat nu sitter jag och väntar på Mojjsan som ska komma med sina byxor, hjälpa mig att göra en tårta och dricka kaffe med mig :)
Trevligt att många valt att delta i dagens blogg as nice ju :) Vinnaren kommer upp efter tolv och en ny tävling startas samtidigt om Söndagens: dagens blogg :)

Ne nu måste jag ner och leta efter en tröja i källaren


Photo by Mandel


"Yeah"


(bilden ovan ville inte riktigt som jag ville mende får vara så tills vidare)

Jag har tråkigt så tänkte se om någon vill bli dagens blogg. :)
Bloggen kommer länkas i ett eget inlägg och ligga bland våra privata länkar tills nästa Dagens blogg.
Nu är det så att jag kommer inte välja vilken blogg utan jag kommer säga till Nisse vilka tre stycken jag tycker bäst om och hon kommer på något sätt få välja vinnaren där igenom :)

Så bara kommentera "Med" eller "Jag vill" eller sånt grejs men glöm inte eran bloggadress :)

Dagens blogg avslutas vid 12.00 imorgon så kommentera på :)

Lycka till :)

P.S vi byter mer än gärna bloglovin och länkbyten :)


"Boy you got my heartbeat runnin' away"

Hej jag undrar bara vad det är för klocka du har och vad den kostar, vart du köpt den och allt sånt man behöver veta för att finna en, kram.

- Min klocka är från konfirmationsdagen och det är en D&G klocka från Smycka i Sölvesborg men vilket smyckesaffär som helst som säljer D&G kan man beställa den ifrån, tyvärr är den svin dyr enligt mig inget lördagsgodis precis, min kostade 3500:- senaste jag såg nu efter snart ett år kostade 2899:-  :)
 


Du hade ett blått stort linne med knappar i en av dina bloggar bland annat när du hade en cykel vid dig, hur ser det ut och vart har du köpt det?

-Mitt blå megalinne som jag tror du menar kommer från BikBok 199:- från två sommrar sen men vet att det finns i Danmark för såg de i sommras där :)


Om du skulle göra en blogg nu och alla bloggnamn var lediga vad hade du valt då?

Om jag skulle välja NU så skulle det varit Photo.blogg.se eller något liknande ;)

Vilka inställningar använder du när du fotograferar?

Dålig fråga faktiskt för jag vet inte NISSE KAN INTE DU TA DENNA! Jag ska tvinga Nisse skriva allt sitt och så ska jag göra det desamma senare ;) men för det mesta blommor och även auto :)





The pictures are falling down

Mohaha kopierar Mandel lit nu va! Med helger och lov men jag är fantasilös idag ;D

Lördag: Ska till Biltema och köpa nya snickarbyxor (varför får ni vet sen) Ska spela på stan klockan 13.00 och glo på Handboll vid 16.00. Sen har jag filmkväll har hemma precis som varje lördag.

Söndag: Städa rummet, städa kaninburen, städa garderoben. Det är nog vad mina söndagar går ut på! 


Måndag: Jobba med Pappa
Tisdag: Jobba med Pappa
Onsdag: Ledig ska på höstmarknad, hem till Farmor och till tandläkaren (.............)
Torsdag: Jobba emd Pappa
Fredag: Jobba med Pappa
Lördag: Filmkväll med familjen
Söndag: Städa
Kommer Även att klämma in plugg här emellan.

Life is what you make it

Halli hallå Nisse här typ. Ligger här med mega huvudvärk och har en kissemiss i knäet. Har inte haft en enda lektion idag ganska chill! Vi hade gala istället åd jag och sjöng sedan dansade hela klassen. GRYMT KUL! Men ska fixa lite bilder nu KRAM!


"Love is never easy"

Tjenare ser att Nisse kommit in ska börja tagga henne för att börja total blogga här nu ;)

Ligger i soffan som värsta fetisen och lyssnar på musik och bloggar. Loggade in på min ensamma blogg och upptäckte liiite frågor typ fem stycken som de inte fanns svar på så tänkte ta dom här istället så aa det kommer senare :)

Kom hem för snart en timme sedan har bara käkat.
Sjuk dag i skolan så jävla underbar (vidio kommer kanske om jag får fram itunes) vi hade gala nu innan höstlovet så alla tjejer i min klass och fem killar i min klass dansade röven av oss framför alla med en idrottsdans as kul har aldrig haft en sån underbar dag!

Hade bara matte annars var det bara raster och gala :)



Jag lever kej!

Ja Mandel nu bloggar jag! Nöjd? Okej har varit i Karlshamn hela eftermiddagen och inhandlade en massa plagg. Men dom lägger jag itne upp här utan på min andra blogg som ni hittar här. Jag har inte kommit igång med bloggandet här men tydligen har mandel gjort det som ni har märkt.. Håller på att tänka ut en design. Men ska fixa håret nu och vila upp mig tills imon KRAM!





"Blame It On The Rain"


Fredagkväll: SOVA OCH SLAPPA FRAMFÖR TV:N är total död efter denna vecka :)
Lördag: På dagen blir det nog att dra runt i staden eller fotografera vet inte än & på kvällen ska vi kidnappa vår farmor och ta henne till en lyxresturang typ där Ola, Camilla, kusinerna, våran familj och Amanda finns :)
Söndag: SOVA LÄNGE! Dra ut en runda med Mojjsan tror vi :)

Måndag: Vet inte ännu blir nog Mojjsan eller liknande.
Tisdag: Syrran och jag skulle nog hitta på något & Noplugg
Onsdag: Mamma är ledig samt pappa och Lisa tar med Mojjsan och mig till ullared :S
Torsdag: SOVA (ska upp 5 på onsdagen så lär sova hela torsdagen) & Noplugg
Fredag: Ut med Mojjsan eller någon annan random person :)
Lördag: Vet ej ännu.
Söndag: Vet ej ännu men antagligen Noplugg och sova


"And soon enough you're best friends"


Photo by Lisa Mandel

Mojjsan stack precis vi har dansat röven av oss så kommer ha träningsverk imorgon haha har aldrig dansat så mycket förr. Vi käkade även och drack kaffe mellan pauserna vi hade. Sjukt härligt roligt vare.
Nu blire skriva min helg +lov i ett nytt inlägg sen skriva lite på en sak jag håller på med och sen reda ut detta djävulska hår jag har just nu :)

Min helg +lov kommer snart. :)

Måste nog börja tvinga Nisse blogga :)




"Oh the hell"

Jag fick en grabb att lipa. FAN VAD STOLT JAG ÄR! 
Okej till mitt försvar grabben som börja grina hade sagt lite skit till min morsa SOM ett barn INTE ska kunna säga till en vuxen!

Okej min superduper snygg häxutseende finns bara i min mobil och det gick inte att ladda upp i bloggappen men får se senare eller något. :)

Så ser det ut just nu..

Okej åtminstonde jag kom in på deras fritis efter att bankat på fönstret ett antal gånger ALLA skulle så klart öppna dörren för mig :) Så sött!

Dom hade alla tusentals frågor och ja så dom satte sig i en *host* ring *host* mer en klump för att vara nära mig. Dom frågade om jag var någon syster till något tröll (?) Jag svarade med
-Nej lille vän jag är inte trollets syster men jag är hennes kusin, och vi brukar umgås nu under halloween så ska faktiskt träffa henne för en bit paj i helgen.

Barnen: *big eyes*
Haha det var fan som julafton.

Igår var det även en som låtsas ringde mig och bad om godis så hade det med mig och ja

J: Jo det var någon som ringde mig efter godis igår!
Ungen: DET VAR JAG! DET VAR JAG!
J: Jag älskar samtalen som spelas upp och som tack tog med den här *gav henne en godispåse*

Ungen som varit elak förr fick en påse löv så han börja grina men han fick godis sen så, så hemsk var jag faktiskt inte men sjukt kul att ställa en unge på plats som verkligen förtjänar det.

Ska nog gfå hit Mojjsan till kaffe och övning inför imorgon (ni får inte veta mohhahahhaa bara för de kommer nog Nisse skvallra men ni får veta imorgon ") Om nisse inte skvallrar)
Ska koka kaffe nu..



Mojjsan på G och kaffe kokas.


"Sun is touching mountain top"

Jag är NÄSTAN klar med uppsatsen :) Mamma rättar stavfel och sånt som låter lite skumt så ska snart rätta klart det. Ska duscha och sen packa väskan och sova.

Ska till mammas jobb imorgon vid ett och skrämma livet ut alla barnen, dom ska ha lite skrämfest om vi kan kalla det så nu innan höstlovet så dom har hyrt in mig som häxa efter som ingen av dom nyinskolade barnen känner mig eller vet vem jag är så idag hittade dom ett dåligt skrivet brev från mig på skolgården och ja dom hade skrikigt att det skulle bara vara deras fröken och att någon skulle blita mig i tån osv haha liiiite scary. Men ja.

Nej nu ska jag gå och packa väskan usch.

Önska mig lycka till :)

Photo by Mandel


"School time"

Tjenare alla små mögelostar där ute i världen.
Sitter och pruttar hära nej men sitter med Mojjsan och syrran (Lisa) och pluggar so eller rättare sagt försöker skriva en souppsats men det går inget vidare för det jag gjorde i skolan går inte att öppna i mina program så får skriva om och klistra ihop imorgon :)

Varm oboy med grädde och massa choklad är våra ända vänner och så klart simpsons på tv:n som får det hela att låta lite så man inte tror det är ett dödsbo.




"To make you feel my love"

Tjenis penis sean banan!
Jag är en tröttis och kolla vilken snygg header Nisse fixat *stolt*.
Hon är liiite jobbig den människan för hon har inte börjat blogga än, men de kommer nog :) Jag har tråkigt för jag orkar inte uppdatera min ensamma blogg för det är så tråkigt :)
 
Helen, Mojjsna och Nisse har börjar klaga på att jag inte använder smilisar så idag har jag ont i tummen efter alla glada gubbar till Mojjsan och Helen (har inte smsat med Nisse)

Jag vet inte riktigt varför jag uppdaterar ens har inget alls att säga faktiskt. :)
Ne ska gå och duscha nu har jag inte tid med detta mer.


Photo by Nisse


Photostuff.webblogg.se

Det är tänkt att Nisse ska fixa en design och header och sånt stuff för jag suger på sånt grejs tycker jag själv.
Ska även se till så hon fixar att vi kan ladda upp bilder i 600px istället för den tråkiga 400px.

Jag hade tråkigt så satte mig ner och skrev in alla kategorier jag brukar ha men känns som jag glömt någon.. :S


GU VAD JAG HATAR 400PX GREJSET!!!!!! Sån dålig kvalite det blir på bilderna -.-' *sur*

Så Nisse fixa detta snälla :)

Jag uppdaterar när bloggen är klar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0