Lots of hair

Jag har svårt för att välja frisyr om mornarna har jag märkt.. Så har bestämt mig för att klippa av det tjocka håret nu. Känner mig redo att förändra något. KRAM!
//Nisse

Hissen och Dissen

Tänkte börja köra med att jag hissar och dissar saker varje söndag.
SOLEN! Den värmer och är mysig och man känner sig aldrig ensam när man sitter under den. Verkligen älskar solen!"
KOTTAR!
Dom gör så ont n är man trampar på dom när man är i sommarstugan fulla av tallar och man springer barfota. Och när man får en i skon..:(
//Nisse

I'll do what it takes

Hey ho what's up? JAg har städat mitt rum och adventpyntat känns skönt att kunna använda mormors skaer i rummet så de inte bara står i en låda och drar. Har lite kvar på rummet men det kommer i sinomtid. Änglaspelet spelar för fullt och det låter helt underbart! Jag har inget intressant att skriva känner jag. Men ni får ha det bra så hörs vi. KRAM!

//Nisse

Starting over

Börjar om från 0 nu. Har tagit bort alla mina gamla bloggar som det stått mycket skit på. Har sagt upp medlemskap på EmoCore och rensat ut alla vänner från Bilddagboken och satt gästlösen så ingen ska komma åt mitt konto. jAg ska ta en paus från det så inget kommer hända. Håller på att rycka upp mig genom allt. Alla kommer i börja om från 0 någon gång. Kommer kanske vara lite inaktiv här med ska ta en paus bara det är allt :)
Ni får ha det så fint, KRAM!

Puss på rumpan, mihihihihi

Hej på er alla sötnosar ute i världen som läser denna konstiga blogg som är urkass på att sköta uppdateringen. Jag minns inte när jag bloggade senast, eller jo typ på Amandas födelsedag den 15:onde.. Skumt. haha tiden den går snabbt alltså.

Jag har pluggat järnet, skrattat sönder både de ena och de andra, varit på cup med mitt underbara lag två cuper dessutom och både gick skit bra! *stolt tränare*

Lörbycupen gick asssum!
Växjöcupen i Söndags kom ena laget 3:a och handa delad 5:a av jag tror de vae 30 lag så var skit stolt över dom.
Igår var det träning - fem personer var allt som var där ;) resten var skadade, hade utvecklingssamtal och var sjuka osv.

Igår förlorade jag även en släkting till det oförklariga så ja R.I.P 23 November 2011
De var därför jag inte har bloggar eller så. Har inte orkat pga de.

Idag firar jag ett år med Jimmy (Y) alltså vi har kännt varandra i ett år idag.

Om någon timme kommer underbara Lova och Jenny på en fika, några i klassen ska hämta korv och lite sånt :)
Var hemma idag pga gårdagen så har sovit och lite sånt idag.

Nu ska jag se fall jag hittar något att äta.

KRAMAR Mandel!


2 days

Jag hinner inte just nu. Mandel hinner inte just nu. Ingen hinner just nu. Kort sagt vi kommer tillbaka om någon dag. KRAM!

Nu får det räcka!

Orkar inte sitta mera med designen idag. Men en bit hag jag kommer lovar att det ska bli snyggare! Jag ska snart sova är skittrött! KRAM!

Rikta en tanke just nu

Medans ni läser dethär inlägget vill jag att ni ska tänka på Mandel. Bara tänk på henne. Dethär inlägget är ägnat åt henne. Så tänk på henne och tänk på henne under låten. Bara tänk.
Mandel detta är för dig<3


Renovering på G

Som ni har märkt så är vår blogg jätteful? Dags att renovera lite, ska tänka ut ny design och färger så kommer det snart bli jättefint hära! Ny och bättre header kommer komma upp inom sin tid. Puss och Kram

Frågestund!

Dags för en frågestund ni får ställa frågor mellan himmel och jord jag och mandel kommer svara på dom KRAM!

Kände för en bildbomb

Här får ni en fin bildbomd från bebisar till smultron. KRAM!

Wio wio wio

Hej alla små söta grodor och prinsar där ute! Jag är trött så jag vet ingen just nu så jag är ganska flummig. Allt jag hör i mitt huvud är ''DEN ÄR SÅ STOOOOR OCH FLUFFIG!'' Har nämligen tittat på Dumma Mej med Pappi och båda tjöt av skratt! Verkligen en film att rekomendera kan jag säga! Men jag borde verkligen sova nu för jag hade en katt som skrek på mig i en timme imorse och även fast jag har sovit hela dagen så ska jag sova mer för både min bror och jag är sjuka typ.. Men ni får ha det bra KRAM!

Måste vara något fel man kan ju inte ladda upp bilder :s

Hey what's up?

Vi lever jag lovar! Men jag har itne varit så pigg i veckan och inte kunnat blogga av lite olika själv. Mandel lever men vart hon är vet jag inte. Uppdaterar sen! KRAM!

"So sick of this shit"

Jag har inte haft någon lust att blogga här för tillfället av lite privata skäl som man inte behöver ta upp här.

Men jag lever och så såklart, jag finns på http://mandelsphotostuff.blogg.se för tillfället och jau ni är välkomna dit.
Idag fyller Amanda år så tycker att alla ni sötisar ska skriva grattis!!!



Puss på er :* // Mandel

Jag lever gör hon?

Mandel vet jag inte vart hon är hallå hallå mandel vart är du? Så jag får väl hålla bloggen vid liv! Jag är sjuk idag inte bra inte bra.. Hemma imon från skolan med jobbigt men skönt ändå. Har inte något vettigt att skriva men ni som läser bloggen, tack det betyder mycket ska ni veta! Men ni får ha det så jättebra KRAM!
You make my world spin around

Hey hey hey!

Ingen hörde av sig igår förlåt alla sköna läsare..:( Jag hade inte tid och inte Mandel heller. Idag så har fröken Nilsson köpt lite nya saker som ni hittar här. Annars så var det nog inget mer? Jo mössan i inlägget är jag fullkomligt kär i! Men jag hör av mig KRAM!

Ups lever Mandel fortfarande? Ojsan jag som trodde..

Hejhej jag lever bli förvånade :)
Nej men nu äre så hära i Torsdag kom jag hem efter fyra spydde vid sex tiden tre gånger innan en gång till senare intill kvällen.
Fredagen låg jag utslagen i soffan och på kvällen fixade jag en blogg BLI FÖRVÅNADE!!!

http://mandelsphotostuff.blogg.se väldigt fin fantasi har jag klaga inte jag var sjuk!

Så där finns jag nu och eftersom detta blev tråkigt tänkte jag även berätta en sak för er.
Sölvesborgare säger inga R vilket jag gör så princip alla sölvesborgare klagar på mig - skit kul :)

Jag säger:
SölvesboRg

dom säger:
Sölvesbog

Jag:
BRomölla

Dom:
Bomölla

Jag:
Jag haR en BURK med massa GURKA i och den ståR mitt på GRÄSMATTAN i SölvesboRG

Dom:
Jag ha en bök med massa göka i och den stål mitt på gäesmattan i sölvebog

Liiiiite skillnad men de är skit kul XD

Puss på er :*

JAG ÄLSKAR HELA SVENSKA FOLKET SOM RÖSTAR I IDOL!

Sutitt i flera veckor nu i hopp om att André skulle åka ut och ja äntligen åkte han. Fast fattar itne hur Amanda Persson Kunde hänga löst? Hon var ju den som var bäst ikväll! Men tyvärr som vår familj har beräknat kommer hon åka nästa vecka men det vill inte jag. Min absoluta favorit i Idol är Robin men det kan ju vara för att jag känner honom på sätt o vis. Nej nu ska jag itne skryta det är dumt. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT en vana jag har tyvärr.. Men ska titta på film nu och sedan sova KRAM!

Älskar bilden photo på Mandel

Sjukling.se

Tjenare jag är sjukling idag igår kom jag hem runt fyra efter att gått hem med cyklen för att jag inte kunde cykla av yrsel o illamående, landade i soffan och somnade till halv sex ´då mamma väckte mig och försökte få mig att äta lite hon stack och handlade med sin polare och en kvart efter hon stuckigt spydde jag tre gånger så hon skickade hit min mormor för syrran flippa, spydde där efter en gång till så idag blev jag tvingad att stanna hemma men mår skit bra just nu tror bara de var ett tecken på stress/panik/irritation osv.

Imorgon blire Lörbycupen mina tjejer ska vinna! Eller ja åtminstonde kämpa tills dom e nöjda med sin insats!

Jag bloggar nog ikväll och kan även meddela att min blogg nu exiterar och att bara designen ska in :)

KRAMAR MANDEL

(bildlöstinlägg..:( )

Sing for every man and women

Hallå, läget? Jag mår fint! Ska tydligen sjunga solo i kyrkan ska bara välja låt med det lutar åt Decembernatt(Hallelujah) med Peter Jöback den är så fin! Men jag är skittrött har haft en jobbig dag idag cyklade till och från skolan 6 gånger typ. Så ska läsa lite nu sen sova. Ha det bra KRAM!

Där är låten

"Sexy and I know it"

I ALLA mina gamla bloggar & antagligen på den kommande har jag alltid stört mig på en massa saker som dom som läst min blogg fått stå ut med när jag skrivit av det från mitt huvud till er, satt folk på plats, fått folk att ändra åsikt och liknande. En sak ska ni veta innan jag börjar med dagens STÖRNINGAR, jag står för de jag skriver.

- JAG BRYR MIG INTE OM DU HAR VARIT UTOMLANDS SÅ ETT ÅR OCH OM DIN FARSA INTE BRUKAR GILLA VÄRME JAG BRYR MIG INTE, JAG BRYR MIG INTE, JAG BRYR MIG INTE VEM SOM BRÄNDE SIG VAR OCH VAD DU FUCKING ÅT DITT @£$€{[]{$£@£$€{.
Jag HATAR folk som vet om att man hatar dom ändå ska dom ta upp ens tid, avbryta en i meningar, och bara vara allmänt dryga mot en!
T.ex. idag satt mina polare och snackade helt plötsligt avbryter hon, drar åt sig all jävla uoomärksamhet och började babla om saker hon inte ens visste och såna ointresanta saker som vem som åt vad?? Hallo inte intreserad!

- Likadant när man har bild i skolan det finns ÖVER TUSEN saker att rita på en jävla mapp jag ritar en sak och får ett VG för det hon ser detta, "Oh VG vill jag med ha!" ritar samma sak fast fem gånger dåligare (JA MITT VAR BRA HENNES INTE BRA NI KAN FÅ BILD PÅ MIN NÄSTA VECKA) och så ska hon härma min! Så jävla AHHAHAHKUWGDWIYQ,yiqdwguadfsyyadgsyfceb PISS OFF! Fan vad jag hatar det!!!!!!

Så lär er!
-HÄRMA INTE MIG!
-AVBRYT MIG INTE I EN MENING!
-JAG HATAR NÄR FOLK TAR UPPMÄRKSAMHETEN NÄR NÅGON ANNAN HAR DEN!


Så nu andas vi.

Kram Mandel

We take the year as it comes

Helloj alla söta små myror och andra varelser här ute! En stycke Nisse här och jag gillar er läsare ska ni veta! Mandel bloggar ganska mycket här p.ga. on är ingen egen blogg än medans jag kör mitt egna race på mitt andra som ni hittar här skulle uppskatta med läsare verkligen! Ligger här med min katt och ska snart sova.. Tandläkaren imon jag lääääääängtar *not*. Innan jag stikcer så ska jag tipsa om två böcker!
Dom tiger ihjäl mig- Inger Skote
Flyga Högt- Katarina won Bredov
Grymt bra böcker men nu ska jag dra vi ses imon KRAM!


"Oh fucking you"

Tejpad rygg, dödstrött, vill duscha men kan inte riktigt än, vill sova men kan inte förens jag duschat, hittar inte min tandborste (mystiskt försvunnen) och vet inte vad jag ska ha på mig imorgon :) Livet är toppen eller vad tycker du? XD Jag älskar det åtminstonde :)

Nu ska jag åtminstonde ut och träna tack vara min syster *svär högt* nej men stor kärlek till henne men lite jobbig ibland :)

Imorgon slutar jag tjugo i tre blir hem till farmor och käka lite snabbt och sen upp och hjälpa till med syrrans träning fick ett erbjudande igår att hjälpa till och självklart tog jag de med mig hem snackade igenom de med lite olika folk och tackade ja imorse fick redan jobb på lördag då dom har cup men det blir mega kul :)

Nej men vi hörs kanske senare eller imorgon :)
Tusen kramar


Bjuder på en bild på mitt första låtande skratt som mini :)


Angående gårdagen

Okej det jag skrev igår ska ni inte fråga Mandel om utan ni ska fråga mig det för Mandel vet inget om det. Så vill mig något så kontakat mig på [email protected] så ska jag svara på era frågor jag lovar! Jag mår inte bättre idag och kommer inte göra det men kommer bara låtsas som ingenting och ni får tro att allt är bra fast det inte är det. KRAM! :)

"Sunshine"

Hellu Sunshine!
Sitter och "mekar" med en design och header till min egenblogg tyvärr gåre segt med mejladress, bloggadress och sånt för kommer inte på något trevligt.. :)
Men men de kommer väll de med.

Skolan var chill, provet var mega lätt, förvånadsvärtlätt & på so:n ska vi nu ge oss in på de stora arbetet 1 & 2 världskriget snacka om hur lycklig jag är! (förvånande med en tjej som älskar krigets bakgrund och krigsfilmer?? de lär ni få höra mer om så fall.. Vet att min ena Släkting tycker de är skumt xD)

Har suttit lite med syrrans bilder och redigerat och resultatet blev en jävla massa kommentarer och gillningar på fb och en ny profilbild till syrran :)

Ska nog ut en runda och träna ikväll annars händer inget speciellt men håll ögon och öron öppna efter en ny blogg till mig :)






We just need a break

Många undrar vad det är med mig just nu. Mandel vet inte ni vet inte jag vet inte. Jag mår bara skit och orkar inte med något just nu. Jag mår bara allmänt dåligt och vill inget mer än att försvinna just nu. Mandel har lättare att komma ut saker än mig men jag har en sak som hindrar mig. Jag har ett svagt psyke just nu. Alla tror jag är den suveränt duktiga tjejen som inte kan vara ledsen. Men jag är helt itu inombords just nu. Men jag lovar att jag kommer inte visa det så ofta bara så ni vet så lever jag fast jag inte orkar. KRAM!

"Twist my sister"


Fotograferade min söta lillasyster igår förmiddag och detta blev en av dom bästa bilderna :)
Visst blev hon en riktig sötis??

Love yah


Lite snabbt

Tjena sötnosar nu äre så hära vet inte riktigt vad de e med Nisse vi har inte den kopplingen på de sättet so no ide (fick en fråga på min gamla blogg när detta kom upp så nu vet ni de och ni kan ställa era frågor HÄR inte i min gamla blogg)
Däremot så håller jag på med att skaffa en egen blogg som jag kommer finnas på antagligen samtidigt som denna ska bara bli klar med design och allting så kommer det göras reklam för den sen :)

Dagen har gått grymt snabbt har krattat löv, duschat och gjort mig total fräsch inför skolveckan och jag kan provet (Y) är jag grym eller? Nej men.

Som sagt jag vet inte vad de e med Nisse för vi har inte den kopplingen om man säger så.
Jag själv lever livet så gått det går när mycket rasar men ja jag tar och citerar min systers ord
"don't cry, say "fuck you" and smile."
Och ja det är det jag gör just nu :)
En egen blogg till mig kommer så småningom antagligen inom denna veckan ska bara fixa en grym bild till headern och lite sånt stuff först :)


SO what

Nu orkar jag fan inte mer! Skiter i hur många som läser jag orkar fan inte med något mer.

"If today was your last day"

Dagens låt - If today was your last day - Nickelbak *KÄRLEK*

Igår drog jag ju ut med Mojjsan som sagt och kom hem vid elvatiden? Helt slut och mamma som hade tjejfest kan vi väll kalla de hade hur hög musik som helst så kunde inte sova .. Hur trött jag än var efter att gått över hela jävla falkvik & Sölvesborg.
Men aa dom stack alla vid tolv då jag hittade en as bra krigsfilm (ÄLSKAR KRIGSFILMER) som jag låg och glodde på till klockan var tre då den slutade sen somnade jag uppe och vaknade runt tio, har käkat och lite sånt nu blire Noplugg & fixa sig fräsch inför morgondagen ska bli härligt att komma tillbaka och sätta igång med sponsringen och musikalen och allt dessutom träffa vännerna få Noprovet överstökat och allt sånt :)

Gårdagens tabbe:
*två killar på moped kör sakta brevid oss jag skriker högt och tydligt (var inte meningen men Mojjsan hörde ju inte) jag blir irriterad av att dom bara kör och inte säger något utan bara glor så:*
-UNDRA OM DOM TVÅ ÄR LIKADANA RÖVSLICKARE SOM XXXXXXXX!
*killarna som såklart hörde flina och körde med stil förbi xD*
Mojjsan stod kvar och undrade vad jag sa .. Blond unge de dära xD



En bild från Turkiet 2011 - vecka 26. Photo by: Lisa Mandelholm






Vem är Nisse?

Jag heter Lisa Ingrid Agnes Nilsson även känt som Nisse. Anldeningen till att hela Nisse uppstod var att vi har två Lisa i klassen och det är förvirrande när man skrek Lisa så visste vi inte vem man menade. Så jag går under namnet Nisse. Jag föddes den 24 December 1996 på BB i Kristianstad. Jag är uppvuxen i en håla nere i Blekinge även känt som Sölvesborg. Jag planerar att flytta till Göteborg när jag blir äldre men kanske det blir att jag stannar kvar här nere. Jag är singel men har haft en kille under hela mitt liv. Jag bor här tilsammans med min mamma och min pappa samt två storebröder och en ''storasyster''. Min brors tjej är in princip som ett syskon för mig så vi säger att vi är syskon. Mitt hus är gult och vi har en grymt stor tomt. Vi har även sällsynta granar från lite överallt i världen om ni ville veta det? När jag blir stor vet jag itne vad jag vill bli? Mandel tycker präst men jag vet inte. Jag är väldigt insatt i kyrkan men jag skulle nog inte klara att va det.
Tre saker jag tycker om:
1. Fotografering
2. Baka
3. Teknik
Tre saker jag inte tycker om:
1. Gramatikfel (ex. när folk säger han istället för honom)
2. Skitsnack (visst alla gör det men det är inte kul)
3. Mörker (jag är grymt mörkrädd)
Inte så mycket om mig men nu vet ni lite om mig och mer kommer det att bli KRAM!
*SÄMST REDIGERAT HADE SLUT PÅ BILDER*

Två tummar upp och en ner

Hello kära läsare! Jag har inte varit så aktiv på sistone för jag orkar inte tycker det är meningslöst att blogga ibland men det är ju för att jag mår som jag mår just nu.. Men ska fixa till mig lite nu och sedan dra ner till ICA för att träffa hille och vi ska glo på film tilsammans, ska bli så skönt att komma ut lite! Imorgon väntas hårfärgning för min del som jag ska köpa ikväll. Ska nog bli blond imorgon så ni vet det! Men ni får ha det bra KRAM!


"Hur det än känns"


Nu kör vi igen, dagens blogg. Vinn en länkning i ett inlägg och bland våra privata länkar.
Allt du behöver göra är att kommentera inlägget att du vill vara med :)
Dagens blogg vinnaren lottas sedan ut efter någon dag i detta fallet på Tisdag/onsdag för de är först då veckan lugnar ner sig :)

Så anmäl er :)

Kram


Palla liksom

Tänker jag säga 6 ord: JAG VILLINTE BLOGGA JUST NU


"Good Feeling"


"Stand up"

Tjenare alla sötisar, sitter och sminkar och pluggar mig igenom dagen :)
Ska träffa Mojjsan efter femtiden och käka sen drar vi ut träffar nog Nisse & Hille en sväng ska även in på ica och handla och sånt stuff blir nog att vi hamnar ute någonstans och bara skrattsnackar som vanligt :)

Måste sminka klart mig, plugga klart, föna håret, platta till det och lite sånt innan Mojjsan kommer :)
Vet inte hur mycket jag uppdaterar idag men dagens outfit/facelook kommer och även Dagens blogg trävling eftersom den inte kom igår, kommer även uppdatera när jag kommer hem ikväll/inatt vet inte när jag får komma hem igen ;)



You are born alone, you live alone, you die alone, you fill your life with love and happiness to not feel alone, but in the end we are all alone. It does not matter how rich, poor, happy or unhappy you were, we stop all alone anyway.


"My happy ending"

Lämnade precis av Jimmy hos sin mamma i bilen vi strövade omkring i staden hamnade vid tågstationen som fyllon snackade med Nelly (vet inte hur hon stavar sitt namn..) och väntade på Dowe i en timme innan vi stack vidare till tre pers till som jag inte alls känner.. Jimmy lekte med en kondom (?) man undrar lite vad killen har för humor :)
Vi kom hem här vid sju, käkade med min familj innan min syster flög på honom och toterade han tills nu.

Nu blire idol och msn :) Om ni vill snacka med mig så äre bara att lägga till [email protected] jag godkänner alla vänförfrågningar och blockar er om ni missköter er :) De är bara trevligt med nya folk :)

Föresten jag har en fråga till er eller kanske ett par, vi har rätt bra statestik här på bloggen men ni ger ingen direkt respons om vad vi kan göra bättre, vad ni vill veta mer om och så vidare :) Kommentera gärna om vad just DU vill ska finnas på våran blogg, för de är ju trotsallt ni som läser den :)

image description


"On The Floor"

Hellu folket där ute. En ny tävling kommer ikväll just nu kom jag precis hem bytte byxor och ska ta och käka något innan jag ringer Jimmy för vi skulle tydligen hitta på något måste även smsa Mojjsa lite grejer.

Katten ligger över mina ben och sover så vettifan hur jag ska komma bort härifrån utan att väcka henne.. :)


 
Puss på er!


"Good morning beautiful"

Blev uppdragen vid åtta, kvart över åtta var jag ute och tränade med mamma utan smink herregud rekord. Vi gick en lång runda innan vi svängde inom bageriet och köpte massa frallor till frukost, kom hem för en kvart sedan och käkade precis klart, nu blire in i duschen och sen plugg. Vi får se vad dagen leder för jag har inget planerat. Kanske hänger med och handlar who knows?.


Bjuder på en gammal bild sen åttan på mig som i princip tvångshåller Nisse.. *oskyldig*
Photo by Helen.


"Ju mer dom spottar"

Sitter i min säng och glor när mamma städar mitt skrivbord - är de hon som inte hittar så är de hon som får ordna till där ;)

Stack ut och tärnade med mamma en runda gick till -Utsikten och hälsade på Gamla mormor med mormor, och sen hem till tvn och en omellet, nu har jag pluggat lite och skrivit och lite sånt stuff, ska strax tvätta bort sminket och borsta tänderna och sova ska bara se när mamma är klar här.

Imorgon blire nog träning genom att gå och köpa frukost.. Men jau så kan de med va.


Photo by Mandel


"Whip my hair"


"Mamma knows best"

Min helg:

Fredag: Blire idol och mys framför tvn med lite folk i telefonen osv :)

Lördag: Så blire att ut en runda på dagen (träna antagligen) och lite sånt stuff på kvällen ska jag ut med mojjsan och möter nog upp Hille & ska få tag i nisse (SÅ NISSE SER DU DETTA RING MIG!) och se om hon med vill hänga med ut :)

Söndag: Plugga, ta-hand-om-en-själv-dagen som alltid och sova länge :)

Närmare detaljer om min helg får ni om ni följer den :)




"Shopping Penguin"

Nu äre så att det är jobbigt både för mig & era datorer att ladda upp alla dessa bilder så därför har jag slarvigt satt ihop alla så är det någon ni undrar närmare på - Utseende - Summa osv så släng in en kommentar så svarar jag på det :)

Dessa kläder är alla från Ge-Kås men är du med sugen på att köpa något eller vill veta vad det kostar på andra ställen eller vart du kan finna det osv så är det bara att kommentera för de flesta kläderna & produkterna finns i andra affärer än ullared :)

 


"Stand up"




"50 Cent Diss"


Märket var toppen bra (Y)
Färgen blev som på paketen, håret blev både glansigt och inte alls så slitet som jag trodde det skulle bli, syns inte att någonsin varit blond längre.
Underbar färg blev det på håret och är 100% nöjd



Plugg på lovet *tummen ner x1000*
Hatar att ha läxor/prov under helger & lov för man går och oroar sig för hur det ska gå och man kan inte koncentrera sig på att plugga för det finns så mycket annat att göra än att sitta ner och plugga.


Dagens blogg:

Jag valde att lotta ut dagens-blogg-vinnare idag :)

Och vinnaren blev: http://ebbahofling.blogg.se/ http://ebbahofling.blogg.se/ http://ebbahofling.blogg.se/

En tjej vid namn Ebba som är 16 år gammal hon tillbringar sin tid med fotboll, vänner och sin älskade kamera.

Hennes blogg är fylld av vackra bilder och massa insperation :)



Bilden är lånad från hennes egen blogg

Kolla in där NU: http://ebbahofling.blogg.se/ http://ebbahofling.blogg.se/ http://ebbahofling.blogg.se/



En ny tävling kommer imorgon eller senare ikväll.


"How to love?"

Sitter med hårinpackning, och ansiktsmask i ansiktet stel som en pinne..
Ska strax gå och dra bort ansiktsmasken och in i duschen efter det blire att föna håret, fixa till sig och fixa en dagens outfit.
Tänkte sätta kameran på laddning nu så jag kan fixa lite egopix och likande saker har redan tagit på alla saker jag köpte osv så dom kommer efter duschen för orkar inte sitta och klippa ihop allt nu utan gör de senare :)


En sprallig lillasyster photo by Mandel.


Nisse videobloggar!

Chacha alla stöötisar där ute gud vad dumt det lät. Jag är såhär gullig och tänkte köra en videoblogg!
http://www.youtube.com/watch?v=NirQ9lUzBYk&feature=channel_video_title

Jag vet inte om den funkar men annars så får ni trycka här för att komma till den!

Tusen gånger förlåt

För mina inlägg igår och nu ska ni få en förklaring till varför jag inte bloggade..

Igår så blev jag uppdragen klockan halv fem, bilen åkte klockan fem tillsammans med Mojjsan, och min familj till Ullared alltså Ge-Kås för er som inte kopplar :)
Jag hade mobilen med mig men min bloggapp fungerar inte ingen aning varför testade ändå fem gånger men det gick inte får försöka ladda hem den igen osv idag.

Jag kom hem vid halv sex tiden och eftersom mitt hår såg ut som bomben (i färgen) så började Mojjsan färga mitt hår, vi var klara runt halv åtta (mitt hår är ju en stor mängd så de tar tid :)) Halv åtta när hon stack snackade jag lite med min familj och sen käkade en macka dom tvingade mig vara med och spela ett spel som jag satt och halv sov till 9:o. Då jag bara ramlade ner i min säng och somnade. DÄRFÖR har jag inte bloggat.

Men idag lovar jag att jag ska ta igen allt!
Inlägg som jag lovar ni kommer få se idag:

-Allt jag köpte
-Hiss & Diss
-Dagens vinnare av bloggen & en ny Dagens blogg
-Dagnes outfit
-Helgens planer
-Hur håret blev

image description
En gammal morgonbild..



"Tiden i plugget"



Visst pluggar jag snyggt? Nu ser man ju inte hela gubbarna och vad dom säger men om ni undrar det så kan vi ta ett exempel av en av dessa små gubbarna här:



Väldans snyggt va? Nu vet ni hur jag pluggar - jag ritar allt med pratbubblor som en serie, läser den några hundra gånger och tillslut sitter den helt och hållet :)




"We found love"

Sitter och pluggar stamceller och lite sånt, till spotifys toplist & Mojjsans sms..

Mitt plugg är nog inte som allas andra och nu är jag så trött så detta blev lite mer bilder så ja bilder på mitt pluggande kommer senare ikväll :)

Önska mig lycka till :)





So damn good!

KOlla kolla kolla vad jag är snygg! Jag har fått mina glasögon dom ar suttit på mig i snart en timme så grymt snygg jag är hahah *ego*
Ska snart på middag vid kyrkan sedan glo film så vi hörs KRAM!

"Made of"

Mojjsan min & Nisses tredje halva typ kommer till mig om typ tre timmar och ska sova på mitt golv :) *stolt*
Det böir nog allmänt tisdagsmys och film innan vi ska upp vid fem imorgon -.-' Inte så nice men vi får leva, kanske uppdaterar jag imorgon vid fem om datorn inte stänger av sig själv under natten för den tar typ 5 minuter att starta lite jobbigt på morgonen.
Annars så får Nisse sköta bloggandet under dagen för jag kommer nog inte kunna blogg förens senare på kvällen.. (min bloggapp fungerar ej..)

Nu måste jag städa innan Mojjsan kommer :)

image description



I'm in love i'm in love

Haha nej men rubriken är inte sann! Tänkte bara säga att ni läsare är bäst kommentarerna bara strömmar in gud ni är bäst måste jag säga. Och följer ni inte oss reden på bloglovin börja gör det då! Ska även avslöja att ett videoinlägg snart ska komma upp med!
Men okej tillbaka till mig lite snabbt nu, ska snart ner och hämta mina glasögon som är fixade så snart ser ni mig med fyra ögon precis som mandel ;). Skulle egentligen jobbat men det blev inställt aja. Men ni får ha det så bra så hörs vi snart KRAM!

"Geek in the pink"



Puss på er!
Nu ska jag kasta in alla kläder i garderoben och sen fixa nya //Mandel & //Nisse för dom vi har är både väldigt stora och väldigt rosa tänkte mig mernågon skrivstil i svart ?? Vi får se vad som händer. :)


"Wake me up when September ends"

Känslan man får när man öppnar garderobsdörrarna och kläderna bara flyger ut över en men ändå inser man i sekunderna efter att man inte har något att ta på sig..

JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG ILANDSPROBLEM NUMMER 1!

Nej men får ta och rota igenom alla dessa kläder där mer än hälften inte är mina egna :) Detta lär sluta bra..

Dagens outfit kommer senare ska ta och dra på mig kläderna, sminka mig och sen dra ut med katten i trädgården.




"Turn it on, Turn it up, Turn me loose"

Godmorgon alla sötnosar :)

Jag blev väckt av en katt i örat idag igen och nu är hon inne och väcker pappa som nog ger upp snart..
Ska gå och klä på mig nu sen käka frukost och kanske ut en runda, har inget bestämt idag syrran har en polare här så vettifan vad jag ska göra idag


En gammal bild från början av 2011 photo by Lisa Mandelholm.


RSS 2.0